Regulations

  • This page is visible to all members in Slovenia, including guests to AbFab Encounters.
  • You are not allowed to post Speed Dates or Travel Plans on this page. Please use the appropriate pages for these.
  • No form of advertising, speed dates, travel plans, or any other type of post not in line with the character of this showcase will be allowed.
  • Only one post per user per day is allowed.
  • Photos of genitals are not allowed.
Kaksen par mogoce za druzenje z urejenim diskretnim posameznikom...?
Doggimg med vikendom?
Iščeva heteroseksualnega in galantnega samskega moškega, s katerim se bomo ujeli na prijateljski ravni in s katerim bo ona lahko gradila neke vrste vzporedno vezo, ter ga v intimnem planu postavila na prvo mesto. Nikakor naju ne zanimajo kratkotrajni scenariji. Iščeva nekoga, ki je vreden zaupanja, zna biti predan in zanj ne bo tabu občasno evidentirati intimnih odnosov s fotografijami ali filmčki, saj moški del para zelo uživa, ko gleda, kako se ona v celoti predaja drugemu. VISOKE HIGIENSKE NAVADE SO NAMA PRI IZBIRI PARTNERJA KLJUČNEGA POMENA!
Kakšen par v torek zvečer v Ljubljani za druženje?

Nesi Če bosta frej😋

kdo za kej porednega
Obstaja kak resen in resnicen parcek tukaj??
Avatar

resnih in resničnih parov je tukaj veliko. Eden od znakov resničnosti je validacija, ki vsem pove, da par (ali oseba) obstaja, feedbacki ostalih članov pa to le potrjujejo. Ti v tvojem profilu tega nimaš in verjetno zaradi tega te nobeden od parov (ki išče samce) jemlje resno. pa lep dan želiva.

Kak resnicen in resen parcek za kaj fletnega ko se tole umiri🙂
Zivjo ljudje kako je kaj?
Verjamem da vam je vsem skupaj malo dosadno v teh casih. Sem rekel da pisem ce ima kdo kaksno vroco zgodbo oz fantazijo za cas virusa 😉
Avatar

Božanska ... in navihana 😉

Malo heca v teh dneh.
loading...
Show More